Industriële Verhuizingen

Een nieuwe locatie

Een nieuwe locatie

Uw machine, productielijn, installatie of zelfs volledige fabriek wordt natuurlijk niet elke dag zomaar van locatie verplaatst. Toch zijn er veel omstandigheden waarbij een industriële verhuis de enige en/ of beste optie is. Een vernieuwde productie site, de verhuis van uw fabriek naar het buitenland, de uitbreiding van uw bestaande machinepark…

Het demonteren en opnieuw opbouwen van complexe installaties kost doorgaans aardig wat tijd. Daarnaast is een grondige vakkennis onontbeerlijk om het hele verhuisproces vlekkeloos te laten verlopen. Ons team van ingenieurs en monteurs heeft jaren ervaring met dit soort uitdagingen, zowel in het binnen- als buitenland.

Onze Industriële Verhuizing Diensten

Onze Industriële Verhuizing Diensten

Na de uit-bedrijf-name van uw machines, kunnen wij de volgende verhuistaken voor u uitvoeren: af- en ontkoppelen van uw installaties, demonteren van uw machines, uithuizen van uw machines, veilig transport van uw installaties, inhuizen op uw nieuwe locatie, inmeten, monteren van uw machinepark, uitlijnen, aankoppelen van de verhuisde installatie.

De hele industriële verhuizing gebeurt mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch. Dit is niet enkel de snelste, maar ook de veiligste manier van verhuizen.

In het geval van een turn-key oplevering eindigen we met een ‘cold run’.

Meer Info Over Industriële Verhuizingen?

Meer Info Over Industriële Verhuizingen?

Heeft u plannen voor een industriële verhuizing en bent u op zoek naar een betrouwbare partner met ervaring? Neem dan zeker contact op met ons.

Ons team verneemt graag uw noden en zoekt samen met u naar de beste oplossingen om binnen uw gestelde deadline uw productie op uw nieuwe locatie terug op te starten.